Еднофамилна къща на 1-ва линия.

Луксозната къща е проектирана и ще е построена в стила на европейска модерна архитектура. Атмосферата на спокойствие, сигурност и уют достига хармонията на външния облик на луксозните къщи и окръжаващия природен ландшафт.
Резиденцията уютно ще бъде разположена на първа линия в Сарафово Саут - един от най-престижните квартали на Бургас, което позволява на собствениците да се наслаждават на всичките преимущества на собствен дом близо до голям град.
Красотата на Сарафово Саут и бургаския залив вдъхнови архитектите да създадат проекта на разкошната резиденция, който е разработен от специалистите на архитектурно бюро на Atlantis Bulgaria Holding.

Формата на къщата има като функционални, така и естетически характеристики. Плавното движение на кривите обуславя пространствата, които едновременно прикриват обитателите от съседните къщи и в същото време допринасят за разкриването на прекрасна южна гледка към плажа и морския хоризонт.
Дизайнът на къщата е консумиран с минимални носещи елементи, които да не пречат на пространствата. Постигната е свободна планировка на помещенията, която позволява за обособяването на големи помещения без колони.
В южната част на имота, до самата граница, и на минималното възможно разстояние, е ситуиран INFINITY POOL , чиято вода се слива с морския хоризонт.
Първи, наземен етаж ще се състои от: антре, просторна дневна с трапезария и камина, помещение за отделна кухня със складово помещение за продукти, тоалетна, складово помещение. Етажна височина 3,20м.
Към втория етаж води дизайнерска стълба, която ще е разположена в антрето на къщата. Вторият етаж ще се състои от: просторно антре, кабинет, 3 спални, една от които ще е MASTER BEDROOM . Всяка спалня има собствен санитарен възел и баня, дрешник, като най-голямата има кабинет (който може да е достъпен без да се преминава през спалнята), и Релакс зона с джакузи зад леглото. Етажна височина 2,80м.
Всяка спалня и кабинета ще имат гледка към морето и в същото време е скрита от съседните обекти.

*** Обявената цена е без включено ДДС.

 

 • Тип на имота

  Къща
 • Адрес

  град Бургас, кв. Сарафово
 • Брой спални

  3
 • Брой бани

  3
 • Обща площ

  400.00m2
 • Паркомясто

  Да
 • Гледка

  Море
 • Изложение

  Юг

За запитвания

Елизавета Фучиджи
Управляващ партньор

м: +359 886 676 770

и: e.fucidji@atlantisestates.bg

Linkedin профил
СВАЛИ ПРЕЗЕНТАЦИЯ НА ИМОТА

Кредитен калкулатор

Пресметнете колко би била вашата месечна вноска за този апартамент.

€799 999
x
=

Изчисленията на калкулатора целят да Ви дадат отправна точка за размера на погасителните вноски по търсения от Вас размер кредит. Възможно е да се различават от стойностите, които Банките ще Ви предложат в зависимост от Вашия индивидуален профил, вида и параметрите на кредита, както и от ползваните в Банката продукти и услуги.

Преимущества на Вашият нов дом

 • Дограма

  Петкамерна немска PVC дограма REHAU с висока степен на топло- и шумоизолация
 • Високи тавани

  Тавани с височина 2.70м осигуряващи простор и светлина в дома
 • Стени

  Апартаментите се издават със степен на завършеност ”на тапа", готови за полагане на фина шпакловка и боя
 • Луксозен имот

  Насладете се на удоволствието и престижа на живот в къща, разположена само на метри от морския бряг

Удобства

Само на 3 минути разстояние се намират:

Плаж
Супермаркети
Автобусна спирка
Ресторанти
Училище

Направете запитване

Обадете ни се Пишете ни