L6

L6

ОТКРИЙТЕ БАЛАНСА МЕЖДУ СЪВРЕМЕННИЯ ЛАЙФСТАЙЛ И ЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО

Жилищен комплекс L6 е разположен в граничната зона между жилищните блокове на Люлин 6 и тихата природна местност на Западен парк и Малка Коньовица. Това ви осигурява баланс между съвременен лайфстайл и уединение, между модерна визия и зеленина. L6 е перфектен избор за всяко модерно семейство. В непосредствена близост има трамвайна спирка, а на 20 минути пеша е метростанция Люлин .

L6 се състои от три различни по етажност сгради с общо 181 апартамента с функционално разпределение, като почти всички жилища предоставят спиращи дъха гледки към прекрасната Витоша, а също и към града. Kонцепцията на дизайна балансира между бяла плът и меден метален финиш в обща елегантна линия. Тази игра между материалите обрамчва целия периметър и на трите сгради, като образува дълбоки балкони и големи витрини.

Усещането за простор в комплекса е усилено от уюта на вътрешния парк с площ от над 4 дка и големите пространства между сградите. L6 носи ясното послание, че добрият дизайн, качествените материали и удобната функция принадлежат на хората във всяка една част на града.

 

Старт на строителството: четвърто тримесечие на 2023г
   Срок на завършване: четвърто тримесечие на 2026г.

Удобства

 • Зелени площи и градини
 • Външна фитнес зона
 • Контрол на достъпа с чип
 • Собствени паркоместа

Типови имоти

Общ брой на жилищата - 181 бр.

Виж всички Типови имоти

Преимущества на Вашият нов дом

 • Стени

  Апартаментите се издават със степен на завършеност ”на тапа", готови за полагане на фина шпакловка и боя
 • Отопление на ТЕЦ

  Мека и приятна топлина от отопление на ТЕЦ, в съчетание с гореща вода целогодишно
 • Енергийна ефективност

  Сградите в L6 са проектирани с вентилируема фасада от фиброцимент - така гарантираме на всеки дом в жилищния комплекс по-голяма енергийна ефективност
 • Панорама към Витоша

  Когато не можете да отидете в планината, планината идва при вас. Почти всички жилища в L6 предоставят спиращи дъха гледки към прекрасната Витоша, а също и към града.