Имоти

Открийте мястото, което ще се гордеете да наречете свой дом

Създали сме среда за всеки тип начин на живот и бюджет.
Вижте нашите последни проекти.

 • ATLANTIS ARIA 3

  Сгушен в сърцето на кв. Хоризонт, АРИА 3 ще ви предложи бърз и удобен достъп до всичко, от което имате нужда в ежедневието си. Тук ще откриете хармонично съчетание от градско удобство и спокоен живот.

  Повече информация
 • EUPHORIA

  Концепцията за създаване на комплекс от затворен тип “ЕУФОРИЯ“ е проекта да създава възможности за позитивни емоции на всички нива от околната среда на дома. За нас от изключителна важност е хармонията и спокойствието не само на дома, но и извън него.

  Повече информация
 • ATLANTIS ARIA 2

  Три съвременни сгради с модерна архитектура, разположени в комплекс от затворен тип с контрол на достъпа.

  Повече информация
 • ATLANTIS ARIA

  Atlantis Aria ще бъде изграден в ж.к. Изгрев. Както всички комплекси на Атлантис, ще създава спокойствие в натоварената градска среда, обградена от сигурност и домашен уют.

  Повече информация
  1свободен
 • ATLANTIS RESORT

  Atlantis Complex е най-мащабния проект на Atlantis Bulgaria Holding на територията на Сарафово ЮГ, който включва не само благоустроена жилищна зона, но и богата инфраструктура.

  Повече информация
  4свободни
 • ATLANTIS BARCODE

  Представяме Ви Atlantis Barcode - дългоочакваният проект на Atlantis Bulgaria Holding в гр. София. Комплексът ще бъде построен в комуникативния и отлично развит ж.к.”Люлин” 5. Ще се състои от две сгради с общо 92 броя апартаменти.

  Повече информация
  6свободни
 • ATLANTIS RESIDENCE PARK

  Съвременен начин на живот в жилищен квартал в най-добрия град за живеене - Сарафово ЮГ. Качествено строителство, усещане за домашен уют и сигурност в новия комплекс от закрит тип Residence Park на 300 м. от морето

  Повече информация
  2свободни
 • ATLANTIS LAS BRISAS

  Домът на мечтите, където уютът среща комфорта, за да създадат неповторимата атмосфера на Средиземноморието.

  Повече информация
  1свободен
 • ATLANTIS HOMES I

  Комплексът ”Atlantis Homes I” - въплъщение на мечтата за собствена къща на морския бряг.

  Повече информация
  0свободни
 • ATLANTIS HOMES II

  Съвременен стил на живот в тиха и комфортна среда.

  Повече информация
  0свободни
 • ATLANTIS HOMES III

  Тeзи изключително и луксозни къщи предлагат чисти линии и открити пространства, с високите тавани и витрини, които да осигуряват естествена светлина във вътрешните пространства.

  Повече информация
  0свободни
 • ATLANTIS ATMOSPHERE

  Аtlantis Atmosphere е жилищен комплекс, намиращ се в Сарафово ЮГ. Предлагащ комфорт, спокойствие и едновременно с това престиж, комплексът се намира на 10 минути от центъра на града и само на 100 метра от морето!

  Повече информация
  0свободни
 • ATLANTIS RESIDENCE

  Напълно завършеният проект Atlantis Residence, ви предлага we offer you homes that charm with a pleasant atmosphere and a sense of calm and comfort.

  Повече информация
  0свободни
 • ATLANTIS SANTA CRUZ

  На тишина и спокойствие, разположен на първа линия с перфектнa гледкa към морето

  Повече информация
  0свободни
 • L6

  Това не е просто поредният жилищен комплекс. L6 гледа към бъдещето. Впечатляващи фасади, просторни общи части, разнообразни апартаменти с функционално разпределение и уютни екстериорни и интериорни решения. Всичко тук е проектирано така, че да се чувствате у дома си.

  Повече информация

Нашите имоти

Благодарна съм на компанията Atlantis Estates за помощта в продажбата на апартаментите ми онлайн - бързо и ефективно. Сключихме споразумение за посреднически услуги, изпратих им пълномощно за събиране на документи, приемане на депозита, за продажба, получаване на средства с последващото им прехвърляне по банковата ми сметка. Всичко беше направено компетентно, без да се бавят и в най-кратки срокове.

Олга БахтинаСобственик в Атлантис Резидънс

Юлия, искам да Ви кажа oгромно благодаря за бързо, и, най-важното, качествено организираната сделка. С Вас - e удоволствие да се работи! Желая Ви успех във всичко!

ЯнаСобственик на апартамент в Atlantis Residence

Благодарение на Atlantis, придобих късче море и слънце за семейството си. Намирам обектите им за оптимални в съотношение цена-качество. Привлече ме семейната концепция, качество на материалите, архитектура и приятелския екип от специалисти.

Сергей РайковСобственик на апартамент в Residence Park